Lehed

esmaspäev, 11. jaanuar 2010

Imeliku välimusega leivad

Leiva sisse ära pane pehmet juustu! Vot selliseks võib sinu leib ka küpseda. Kõva juustuga pole hiljem sellist kokkukuivamist juhtunud.

Proovisin ka keeduleiba teha aga see imelik lõhn ... ei tahtnud ta ahjus küpseda ... ma rohkem ei katseta. Vasakpoolsest leivast käib jutt.


Käisin pärast 6-ndat leivategu käisin ametlikul koolitusel ka. Kuidasi siis tegelikult peaks küpsetama?

Kokkuvõtteks: internetist saab kogu vajaliku info korralikult kätte ja rohkemgi. Loomulikult on vahetu taignakatsumine miskit muud aga mina tahan tulevikus kõik etapid ise läbi teha kui juba spetsialisti juurde sattun. Samas õiget lõhna ei saa muud moodi edasi anda kui kohapeal koolitusel.

Mina soovitan oskajale külla minna kui ta küpsetab või siis endale külla kutsuda küpsetaja. Kui on natuke kogemusi, küll siis ka küsimused tekkivad ning kes siis ikka kui spetsialist neile nõu peaks andma kui juba koolitusele sattud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar